sâmbătă, noiembrie 12, 2011

J”adore Animal Print

Hey girls!





Stiu ca multora dintre voi va place animal print-ul si pot spune ca si eu ma regasesc in aceasta categorie. Si cu toate ca exista cateva greseli pe care le putem face va voi prezenta cateva idei de a improspata oarecum modul in care purtam piesele de imbracaminte cu animal print.

#1. In cazul in care dorim ca animal printul sa iasa in evidenta ar fi bine ca restul tinutei noastre sa fie cat mai simpla posibil. Asta nu inseamna ca nu putem combina culori cu animal print. Ba din contra! Este recomandat sa combinam o piesa animal print cu una intr-o culoare mai vie iar restul tinutei sa fie constituita din piese mai cuminti.

Tumblr_lugzpykj3q1qg0gmqo1_500_large

Tumblr_lubtpurzhq1qza0fjo1_500_large
#2. Desi o regula importanta spune sa nu combinam printurile, in ultima vreme este chiar recomandat sa dam tinutei o nota deosebita combinand 2 sau mai multe print-uri.

Tumblr_ls3ojuekxe1qdwaweo1_500_large
#3. De asemenea, pentru a iesi din monotonie, in cazul in care suntem obisnuite sa purtam animal print putem schimba ceva alegand un print intr-o culoare neconventionala.

Tumblr_lqhs3sgysd1r04xd4o1_400_large

#4. Iar in cazul in care nu dorim sa purtam o piesa vestimentara cu print putem alege bijuterii care sa ne personalizeze tinuta.

Fashion-nails-photography-ring-tiger-favim.com-186172_large

Tumblr_lu846um1oj1qhegr1o1_500_large
Have a nice weekend dear!

Tumblr_lu5de85eqt1qkapcco1_500_large
Tumblr_lsuu8eb1jm1qizgzao1_500_large

Make_a_world_with_more_mango_by_mixmew-d3jp93m_large

--------------------------------------------------------------------
Imi puteti scrie fie pe FACEBOOK un mesaj, fie imi puteti trimite un e-MAIL daca aveti vreo intrebare, v-a placut o anumita postare sau din contra, or just to talk! And...do leave some comments girls!
You can write me a message on FACEBOOK , or you can send me an e-MAIL if you have any question, you loved a post or on the contrary, or just to talk! And...do leave some comments girls!
 

1 comentarii:

Anonim spunea...

interesting <3

♡Kisses from Bianca!♡

Have a nice day!!☼

12 noiembrie 2011 la 07:53

Trimiteți un comentariu