luni, noiembrie 14, 2011

If animals can, why can”t we?

Mornin” ladies!

It is monday again...pfff... : (

As the song of the day, v-am postat ultima noutate de la Rihanna, o piesa intitulata ”You Da One”, care pe mine sincer nu ma incanta prea tare, insa poate va fi o melodie care dupa un milion de difuzari va incepe sa-mi placa.



La o gradina zoologica din California, o tigroaica a fatat 3 tigrisori insa din nefericire datorita unor complicatii si a faptului ca au fost fatati prematur la scurt timp au murit. Ingrijitorii gradinii zoologice au incercat sa gaseasca alti puiuti de tigru orfani pentru a-i aduce acestei tigroaice insa nu s-au gasit puiuti apropiati ca varsta cu cei care murisera si veterinarii s-au decis sa faca ceva spectaculos, nemaivazut pana atunci. Acestia s-au bazat pe faptul ca diverse femele au adoptat pe parcursul timpului pui din alta specie si astfel s-au incumetat sa incerce o noua imbrace niste purceluis in tigru si sa-i bage in aceeasi cusca cu mamica celor 3 tigrisori care murisera. (23.01.2004)

Rezultatul a fost extraordinar!




And my personal fav..


--------------------------------------------------------------------


--------------------------------------------------------------------

Imi puteti scrie fie pe FACEBOOK un mesaj, fie imi puteti trimite un e-MAIL daca aveti vreo intrebare, v-a placut o anumita postare sau din contra, or just to talk! And...do leave some comments girls!

You can write me a message on FACEBOOK , or you can send me an e-MAIL if you have any question, you loved a post or on the contrary, or just to talk! And...do leave some comments girls!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu