duminică, noiembrie 13, 2011

The Fabulous Pony Tail :X

Hey ladies!

In ceea ce priveste postarea de astazi, vreau sa impartasesc cu voi o coafura kind of simple, dar careia ii putem adauga noi that special touch. The pony Tail! :)



Coafurile coada de cal sau denumirea din engleza ”the ponytail hairstyle” sunt unele dintre cele mai simple, insa interesante coafuri din timpurile noastre. Sunt foarte usor de realizat si indiferent de locatie si ocazie nu putem da gres cu asa ceva.

Ponytail Hairstyles Beyonce Ponytail

Fie ca alegeti o coada cu carare, sau una cu parul foarte tapat, aceasta coafura va poate salva dintr-o situatie in care nu aveti timp sau chef, poate sa realizati ceva mai elaborat si va va da un aer chic - modern.

 jennifer lopez low ponytail hairstyles

Dupa cum puteti observa in pozele postate, staruri ca Jessica Alba, Kate Hudson si Kim Kardashian nu se dau in laturi de la a purta aceasta coafura simpla, ba chiar demonstreaza cat de sexy si frumoase pot fi cu parut prins.



In timp ce unele vedete apeleaza chiar la extensii de tip clip-on pentru a-si imbogati ”coama” :)) si chiar la o coada de cal ”pre - fabricata” , altele prefera un look natural, lejer si nu atat de elaborat.

teased ponytail hairstyles 2012

Fie ca optati pentru o coada de cal aparent ”dezordonata”, fie ca optati pentru una pe o parte sau va tapati parul va varfuri ceea ce este important cu adevarat este cum va simtiti cu acea coafura. Daca va simtiti extraordinar, arata-ti acest lucru lumii din jurul vostru! Si zambiti, zambitit, zambiti! :)



That”s all for today! See you later aligator!

 --------------------------------------------------------------------

Dupa cum bine stiti, in comunitatea blogger se organizeaza diverse concursuri de tip ”Giveaway”. In curand voi organiza si eu unul special pentru voi, dragele mele, insa pana atunci impartasesc cu voi Mega giveaway-ul by Iulia. (click on the link to go to that page :) )

P.S. Premiile nu ar trebui trecute cu vederea :)


--------------------------------------------------------------------

Imi puteti scrie fie pe FACEBOOK un mesaj, fie imi puteti trimite un e-MAIL daca aveti vreo intrebare, v-a placut o anumita postare sau din contra, or just to talk! And...do leave some comments girls!

You can write me a message on FACEBOOK , or you can send me an e-MAIL if you have any question, you loved a post or on the contrary, or just to talk! And...do leave some comments girls!




1 comentarii:

Anonim spunea...

deseori imi prind parul in coada de cal, mi se pare cel mai simplu de facut !
♡Kisses from Bianca!♡

Have a nice day!!☼

13 noiembrie 2011 la 02:18

Trimiteți un comentariu