sâmbătă, septembrie 11, 2010

Unghiile Stiletto?







Dupa intense cautari si informari dintr-o multime de surse am descoperit speculatii conform carora unghiile ar fi un factor destul de important atat in prima impresie pe care o facem asupra altor persoane, insa cat si pentru dezvaluirea personalitatii.

Daca forma unghiilor ne dezvaluie personalitatea, textura ne indica daca suferim de vreo afectiune.

Femeile care poarta unghiile foarte scurte, taiate din carne au o personalitate masculina, de o natura impetuoasa care nu acorda o atentie foarte mare aspectului fizic.

Persoanele cu unghii late sau patrate au o personalitate calma, onesta, rabdatoare, echilibrata si sociabila.

Unghiile ovale denota o personalitate combative, gentila, rafinata, sensibila si cu un real simt creativ.

Femeile care au unghiile scurte si late ascund un temperament foarte usor iritabil, si adora sa intre in discutii contradictorii, fiind extrem de critice cu cei din jur, chiar si cu ele insele.

Unghiile inguste si alungite sunt considerate cele mai frumoase, ele dand de gol o femeie care este rafinata, idealista, dar care ascunde o personalitate intuitive, egiosta, nesigura, uneori chiar si nevrotica.

Unghiile rotunjite si echilibrate ne prezinta o persoana justa, pentru care dreptatea este cel mai important lucru din lume.

Persoanele care au pe unghii crestaturi sau santuri sunt firi temperamentale, nervoase, care nu cunosc notiunea de a avea rabdare.

Unghiile late si bombate denota o personalitate franca, cu o gandire pozitiva, care vede mereu jumatatea plina a paharului.

De asemenea se pare ca si culoarea unghiilor poate spune multe despre sanatatea noastra:

In timp ce petele galbene de pe unghii indica unele tulburari cerebrale, cele albe indica un deficit de calciu sau zinc in organism, dar in acelasi timp, oglindesc procesul de indepartare a zaharului si alcoolului si posiblitatea unor tulburari ale sistemului nervos.

Intrebarea care se pune acum este, persoanele care poarta unghii Stiletto..ce trasaturi au? :)





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu